Det kommer frem i en pressemelding.

Vålerenga kvinner vant i fjor Toppserien for kvinnene og kommer denne sesongen til å spille med Aprila Bank på fremsiden av draktene.

- Vi er veldig glade for å få med oss en aktør som er opptatt av å bidra til at nye bedrifter kan starte opp og utvikle seg på en sunn og bærekraftig måte, sier Rune Hansen, markedssjef i Vålerenga Fotball.

- Kvinnefotballen er i fremdeles i oppstartsfasen kommersielt. Det er derfor gøy å få med en aktør som nettopp er opptatt av å vurdere vekstpotensialet, se muligheter og støtte opp under ambisiøse aktører, fortsetter han.

Daglig leder i Aprila Bank, Halvor Lande, forteller at målet til Aprila er å bidra til like muligheter i næringslivet gjennom å gi mindre bedrifter tilgang på arbeidskapital og kreditt på lik linje med større bedrifter.

- Vi heier på de som tør å satse, og bidrar med verdiskapning i samfunnet. Selv om kvinnefotballen opplever stor vekst om dagen, er det lenge igjen til jenter har de samme rammevilkårene som gutter til å satse, sier Lande og fortsetter:

- Fotballen bidrar også til å gi bedre oppvekstvillkår for mange barn og unge, og er en fantastisk måte å integrere mennesker med forskjellig bakgrunn. Derfor er det meningsfullt for Aprila Bank å sponse kvinne- og breddefotballen i Vålerenga, «Klubben for Alle».