Det melder fotballklubben i en pressemelding.

Thon Hotels og KFUM, også kjent under kallenavnet «Kåffa», har signert en samarbeidsavtale som gjør hotellkjeden til en av fotballklubbens nye hovedsponsorer. Herrelaget til KFUM Oslo spiller for første gang i klubbens historie på øverste nivå i Norge denne sesongen.

- Vi har trua på Kåffa og det de driver med. Klubben er en sjelden blomst i den norske fotballfloraen, og klarer på en unik måte å holde en rød verditråd fra breddeidrettsarbeidet og helt opp til eliteidrettssatsingen, sier Stian Bergerud, leder samarbeid og innovasjon i Thon Hotels.

- Den utrolige underdog-historien om herrelaget har gått verden rundt, men vi vil også hjelpe til med å løfte kvinnesatsingen i klubben, og bidra til det viktige arbeidet KFUM gjør for barn og unge i lokalområdet. Vi er stolte av å kunne bli med på Kåffa-eventyret, fortsetter han.

Daglig leder i KFUM, Thor-Erik Stenberg, er glad for å få på plass den nye samarbeidsavtalen. Han mener det er en god avtale, ikke bare for herrelaget som spiller på øverste nivå i Norge, men for hele klubben.

- Gjennom denne avtalen sikres også gode overnattinger for damelaget når de er på sine borteturer. Avtalen innebærer dessuten støtte til breddearbeidet, og det er vi veldig glade for. Kåffa skal være en klubb for livet, og med Thon Hotels på laget kan vi gi et enda bedre tilbud for våre medlemmer på alle nivåer og i alle aldersklasser, sier Stenberg.

Avtalen gjelder for 2024 og 2025.

I tillegg til KFUM er Thon Hotels involvert i ulike initiativ i fotballen, deriblant  verdiprosjektet «Like Muligheter» og jentesatsingen «Flere Jenter». De er også en samarbeidspartner for øverste divisjon for kvinner i fotball-Norge, Toppserien.