Påfyllingstjenesten På(fyll) er et samarbeid mellom Orkla, Æra og Bakken & Beck, og har som må å redusere mengden engangsplast. Etter å ha vært gjennom en lukket testperiode, er tjenesten klar for markedet. 

Det er det helt nye innholdsbyrået Bow som står bak det visuelle uttrykket og produsert innholder til kampanjen.

- Målgruppen vår er hovedsakelig småbarnsforeldre og familier, så da vi nærmet oss lansering ble det tydelig at vi trengte å gjøre noen oppdateringer på merkevaren, for å kunne treffe dem enda bedre. Vi videreutviklet fargepaletten vår og diskuterte bildestilen. Jeg kjente godt til Bow sitt arbeid med Oda fra før av, og synes det var en interessant stil som kunne matche oss, forteller markedsdirektør i På(fyll) Lene Ljødal.

Les mer: Bielke & Yang-gründere bak nytt byrå: - Gleder oss til å følge med fra sidelinjen

Pernille Münste
r har vært ansvarlig for styling i Bow, mens Åsmund Holien Mo har stått for film og foto. De har laget innhold som skal få frem menneskene i hverdagslige situasjoner, og vise hvordan tjenesten brukes i praksis.

- Bestillingen var å skape en visuell historie som viste På(fyll) som et usynlig familiemedlem i bakgrunnen, en hjelper som gjør hverdagen enklere ved å fjerne stressmomenter. Vårt fokus var å tydelig få frem bruksområdene fra et menneskelig perspektiv med et varmt uttrykk, sier Åsmund Holien Mo, som også er daglig leder i Bow.

Markedsdirektøren i På(fyll) er glad for at Bow skjønte at fokuset måtte flyttes fra beholderne og til menneskene som bruker dem.

- Bow hadde en god forståelse for hvordan det kunne formidles gjennom foto og film. Vi var på bølgelengde med en gang, og Bow forstod at siden dette var noe nytt og annerledes, måtte vi tenke nytt for å vise det frem, sier Ljødal.

Her kan du se en av filmene som er produsert til sosiale medier: