Allan Corona og Sergio Chavez fra Mexico og Matt Smith fra Sør-Afrika har alle et mål om å kvalifisere seg for ski-VM i Trondheim i 2025 og OL i Italia i 2026. Nå får de en norsk sponsor på laget i Media Direct Norge, som er Norges største salgsselskap for kinoreklame.

- Dette er noe vi brenner for. Det er pågangsmot og det er verdier på øverste hylle. Nå ønsker vi å følge Allan, Sergio og Matt i kampen for å kvalifisere seg til VM på ski i Trondheim. Det er stor vilje og treningsglede, sier markedssjef Christer Solberg i Media Direct Norge i en pressemelding.

Avtalen med Team Endure, som huser de tre løperne, varer ett år frem i tid og gjør Media Direct Norge til draktsponsor på de tre løperne. Sponsorbeløpet skal dekke deler av kostnadene til de trioen som bor og trener i Norge, i henholdsvis Oslo og på Tynset.

- Vi synes dette er et flott prosjekt og en reise for de tre langrennsløperne som vi ville være med på. Langrenn som idrett trenger internasjonalt og fargerikt påfyll, sier administrerende direktør Ronny Lieblein i Media Direct Norge.

- Dette handler også om integrering – og det er idrettsutøvere som har en sterk verdiplattform.

Sergio Chavez er godt fornøyd med avtalen.

- For oss er denne avtalen viktig for at vi skal kunne nå våre målsettinger. Team Endure er et prosjekt for løpere fra hele verden som bor i Norge – og det er en fin måte å få integrert slike som meg inn i den norske kulturen. Det er en flott kulturell plattform, sier Sergio Chavez.