Også i år ble det mange medieoppslag om bråk og fyll i forbindelse med verdenscupen i nordiske grener med hopp, kombinert og langrenn i Holmenkollen. Lørdagens femmil for kvinner fikk i tillegg ekstra tidlig startstid klokken 10.30 for å unngå en skidag med mye utenomsportslig oppslag i forbindelse med fyll og fest blant publikummere.

Likevel kunne man på nettavisene gjennom lørdagen se overskrifter som «40 personer bortvist fra Kollenfesten», «Svensk skiløper: - Et sjøslag», «- Mange skadede», «Drita fulle: 50 bortvist» og «Lei av fyll og slåssing: - Ekkelt og veldig dumt».

De mange negative oppslagene er også noe en av Holmenkollens skifestival største samarbeidspartner, dagligvarekonsernet Coop fått med seg.

- For oss som sponsor og alle andre som er glade i fantastiske idrettsprestasjoner, er det viktigste at idrettsgleden og prestasjoner står i sentrum. Mange hadde fantastiske opplevelser i år, men media rapporterer om dårlig oppførsel og fyll. Det er trist for utøverne og alle de frivillige som legger ned timer av arbeid for at dette skal bli en folkefest for hele familien, dersom Kollen forbindes med dette, sier kommunikasjonsdirektøren i Coop, Harald Kristiansen, til Kampanje lørdag ettermiddag.

Kommunikasjonsdirektøren i Coop sier også ansatte var med i Kollen og deltok på festen.

- Vi har selv hatt et arrangement i Holmenkollen for våre ansatte med familie og det var alkoholfritt, med mineralvann, solbærtoddy og selvsagt nytrukket Coop kaffe på menyen, sier Kristiansen.

Les svaret til ledelsen i Holmenkollen Skifestival her: - Mediene dekker raskt oppførselen til de som ødelegger

Det er ikke første gang Holmenkollen Skifestival har hatt problemer med fyll og bråk i forbindelse med arrangementet noe som også sponsorene reagerte sterkt på for noen år siden. 

Les også: Kollen-sponsorer om fyll og kaos: - Dette kan ikke gjenta seg

Kampanje har vært i kontakt med Holmennkollen Skifestival for en kommentar og er lovet en tilbakemelding i løpet av kvelden.