Tirsdag kveld på Thon Hotel Storo gikk HSMAI Awards Norway av stabelen. Prisfesten feirer og hedrer prestasjoner i hotell-, event- og reiselivsbransjen.

Blant de mange vinnerne er JCP Travel. Byrået vant gull for «Årets Eventreise». I en pressemelding skriver byrået at det er en anerkjennelse av at bærekraftsfokus kan skape innovasjon i reiselivsbransjen. Prisen kom etter et samarbeid med Metier.

- Dette var skikkelig kult, og vi gleder oss til flere turer med Metier, sier daglig leder i JCP Travel, Morten Christiansen.

De 250 ansatte i Metier valgte i samarbeid med JCP travel å legge sommerturen i 2023 til den Svenske skjærgården. Reisen ble gjort med el-buss, og inkluderte sykkelrebus på Koster samt båtturer.

- Bærekraft er ikke bare noe vi snakker om i Metier, det er sentralt når vi tar avgjørelser. Når vi samlet hele selskapet til en tur var det naturlig å skape gode opplevelser på en ansvarlig måte, sier HR-direktør i Metier, Hilde Austbø.

- Det føles utrolig bra at det vi gjør blir anerkjent og lagt merke til, og at fokuset på bærekraft funker. Vi jobber hardt hver eneste dag for å skape resultater for kundene våre, og dette er et tydelig bevis på at vi lykkes med nettopp det, avslutter Christiansen

Se alle vinnerne her:

Reidar R. Rosales Johansen - Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv

Svetlana Stock – Årets Unge Leder i Hotel, Restaurant og Reiseliv

Ida Kristine Jakobsen – Årets Hotelier

JCP – Gull i Årets Beste Event + IMC

Flytoget - Gull i Årets Reklamefilm

Kite Kommunikasjon og event – Gull i Årets Beste Konferanse

Thon Hotels – Gull i Åpent Klasse – Godt tenkt!

Clarion Hotel The Hub – Gull i Årets Kampanje – Hotell

JCP Travel – Gull i Årets Eventreise

Thon Hotels - Gull i Årets Bærekraftspris

Flytoget – Gull i Årets kampanje – Transport

Morten Thorvaldsen – HSMAIs Ærespris

JCP – Årets Eventbyrå

Thon Hotels – Årets Reiselivsmarkedsfører