Bærekraftskonferansen Green Camp inngår et samarbeid med byrået Berg-Hansen. Partnerskapet er startskuddet for et nytt kapittel for Green Camp, med en utvidelse til Sverige.

- Green Camp er en av de mest spennende bærekraftskonferansene i Norge og har etablert en standard for inspirerende bransjesamlinger gjennom sitt fokus på bærekraftig kommunikasjon og samarbeid, sier Jonas Evensen, prosjektleder i Berg-Hansen.

De siste to årene har Green Camp Norge samlet om lag 200 små og store norske selskaper til konferansen i Oslo. Med Berg-Hansen på laget er Green Camp nå klare for å ta skrittet videre og lanserer konferansen i Gøteborg denne høsten, samtidig som de fortsetter i Oslo.

- Berg-Hansen er en perfekt partner for Green Camp. De siste årene har de opparbeidet seg en imponerende portefølje innen store konferanser og events med en eventavdeling i Oslo på nærmere 40 ansatte, sier grunnlegger av Green Camp, Tanja Schøien.

- Berg-Hansen er et tradisjonsrikt norsk selskap som står midt i en spennende transformasjon og tar mange grep for å tilpasse seg fremtiden, legger hun til.

Kreativ leder og produsent i Berg-Hansen, Marcus Dahlqvist, forteller at han ser frem til å jobbe med eventene til Green Camp.

- Sammen med Green Camp skal vi skape en kreativ arena for kompetansedeling og nettverksbygging, drevet av samtaler om bærekraft og ansvarlighet, sier Dahlqvist.