I januar ble det kjent at byråleder i Elg, Tonje Hallén Askim, forlot «Elg-flokken», etter å ha ledet sosiale medier-byrået det siste året. Askim tok over etter Siri Platou, som forlot byrået til fordel for en lederjobb i Publicis Stories og Publicis-gruppens nye satsing på innholsmarkedsføring og sosiale medier til byrågruppen som huser Kitchen, Starcom og MSL.

Det har frem til nå vært ukjent hvor Askim tok veien, men i en pressemelding mandag opplyser vekstbyrået Fullstakk, at Askim er på plass som vekstrådgiver i vekstbyrået.

- Det er jo vekst som er gøy! Og det er vekst alle vil ha! Så dette var et enkelt valg, sier Askim i meldingen.
Vekstbyrået Fullstakk kombinerer dataforståelse og testing med kreativitet, og har posisjonert seg innen vekstmarkedsføring.- Vekst-metodikken deres er helt unik, og svarer på noe jeg opplever at alle merkevarer etterspør.
Fullstakk har utviklet sin egen vekst-rigg, som blant annet innebærer systematisk testing og effektmåling på tvers av markedsføringsaktiviteter.- Det er selvsagt givende å jobbe på denne måten for å sikre maksimale resultater av markedsføringen, sier Askim, som allerede er godt i gang i vekstbyrået.- Fullstakk er perfekt posisjonert i markedet, og er på en utrolig spennende reise akkurat nå. Jeg har allerede lært masse av de fantastisk dyktige og fine folka her. Nå gleder jeg meg til å bidra til videre vekst – både for kundene og byrået.Daglig leder i Fullstakk, Fridtjof Hødnebø, mener ansettelsen av Askim gjør byrået bedre rigget til å møte den økende etterspørselen i markedet.- Tonje vil gi oss videre drahjelp i den vekstfasen Fullstakk er i, så dette har vi gledet oss til å fortelle! Hun har en spennende bakgrunn, både fra byrå og fra journalistikken, og tilfører oss kompetanse vi trenger, sier Hødnebø.

Askim har åtte år bak seg i Ahead-gruppen, og sist som leder i Elg.
- Kombinasjonen av at hun er en dyktig strateg, har et analytisk hode og samtidig er iderik og kreativ, er sjelden. Tonje har dessuten spisskompetanse på blant annet organisk innhold, sosiale medier, kundereisemetodikk – og salg og synlighet. Dette mener vi er en perfekt match med Fullstakk, og vi er skikkelig stolte over å ha fått henne med på laget, avslutter Hødnebø.