Tidene er i forandring. Det er den nye reklamekampanjen fra Circle K et bevis på. For første gang er det nemlig lading det handler om når kjeden ruller ut en bred markedskampanje i hele Skandinavia.

Allerede denne helgen er budskapet «svinge, LADE, rock’n roll» synlig i bybildet i Oslo-området, samtidig som Eurovision Song Contest går sin gang i Malmö.

- Å være elbilist er blitt allment, i Norge er 25 prosent av personbilene elektriske og både svensker og dansker kommer etter. Elbilister har gått fra å være miljøpionerer i små biler til en bred og viktig målgruppe, så nå er tiden inne for å legge langt større vekt på denne gruppen. Ikke bare når vi gjør milliardinvesteringer i utbygging av ladere og ladeopplevelsen, men også i massekommunikasjon, sier Elin Bøe, markedsdirektør for e-Mobility i Circle K.

Det er reklamebyrået Los & Co som jobber med Circle Ks kommunikasjon rundt lading. Deres oppgave er å gjøre Circle K til førstevalget når batteriet begynner å flate ut.

Les mer: Velger Los & Co som «ladeselskap»: - Markerer første steg

- Vi tilbyr lading på stadig flere stasjoner, flere ladere per stasjon, enklere betalingsløsninger og akkurat nå øker vi effekten slik at standard ladekapasitet på nye lynladere blir 400 kilowatt. Både ladetilbyderne og bilprodusentene har gjort det enklere og raskere å lade de siste årene, og utviklingen bare fortsetter, derfor vil vi ha flere kunder med oss, sier Elin Bøe.

Hovedelementet i kampanjen er filmer spilt inn på Circle K Bamble. Kampanjen skal gå på TV, radio, digitale kanaler og boards.