Anti gikk seirende ut av Skintifics byråkonkurranse i fjor høst og ble valgt til å utforme den norske lanseringskampanjen til hudpleie-serien Shakeup. 

- Anti utfordret oss i denne prosessen, og arbeidet de leverer holder et høyt nivå, strategisk, kreativt og visuelt. Så valget føles veldig bra, sier Stig Henriksen, finansdirektør og partner i Skintific i en pressemelding.

Med lanseringen av Shakeup henvender distributøren seg direkte mot en mannlig kundegruppe for første gang.

- Det er på tide at noen kommer på banen med en hudpleieserie tilpasset mannens hud, og ikke minst noe som snakker direkte til mannen uten å undervurdere ham. Vi gleder oss til å fortelle verden at «Gutta har begynt med Skincare», sier Kimberly Fagerstrøm, salgs- og produktsjef for Shakeup i Norden.

Strategisk rådgiver i Anti, Øistein Engelsen Fjæra, tar både jobben og målgruppa på alvor.

- Vi har funnet en måte å snakke på som vi mener tar menn på alvor. På mange måter har mannen i gata blitt oversett, og i beste fall misforstått når det kommer til hudpleie. Med denne lanseringen er målet å endre på det, sier han.

- Det er for dumt at menn må bli introdusert for hudpleie gjennom kjærestene sine, eller kun velger å oppsøke hjelp hvis de har et problem. De vasker håret og pusser tennene, så hvorfor skal det være så vanskelig med ansiktet? sier det kreative teamet i Anti, Elise Apall Bjørgsvik og Bjørn Solli

Se reklamefilmen her:


Se en av annonsene i kampanjen her: