Allerede i fjor gjorde Pepsi endringer på logoen sin i USA, nå innfører de også det nye designet på Pepsi Max-boksene og flaskene rundt om i norske butikker.  

Nordmenn drikker mer Pepsi Max enn noen andre land i verden. Merkevaresjef i Ringnes for Pepsi Max og Pepsi i Norge, Helene Kran Løvestam forteller i en pressemelding at prosessen med utviklingen av «nye» Pepsi har vært grundig.

- Den nye endringen innebærer flere nye designgrep. Men dette er langt mer enn en designendring. Vi lanserer et omfattende konsept, og jeg vil gå så langt som å si at vi gir merkevaren ny puls. Alt av emballasje og reklamemateriell får nytt design. I tillegg planlegges en omfattende reklamekampanje som vil gjøre det umulig å ikke få med seg at Pepsi har fått ny identitet. 

Kran Løvestam legger til at det nye designet er moderne og fremtidsrettet, og skal gi assosiasjoner til det ikoniske designet som ble brukt på 1950-tallet.

I tillegg til ny logo velger man å beholde navnet Pepsi Max i Norge, mens i store deler av verden går man over til Pepsi Zero Sugar.