- Vi hadde en effektiv pitch på starten av året, der vi inviterte et par byråer til å presentere seg og hvordan de ville angripe oppgaven, sier Stine Gylterud, markedssjef i Gaitline, i en pressemelding.

- Vi er en liten og tight bedrift, så både kjemi og oppgaveforståelse ble vektet høyt. Og der var det Bureau som trakk det lengste strået. Det at de har skåret ned teamet til de mest sentrale rollene, og selv vet hvordan det er å være en utfordrer, resonnerte godt med vår tilnærming, fortsetter Gylterud.

I Bureau er det de kreative rådgivere Maja Folgerø og Snorre Martinsen, i tillegg prosjektleder Lise Schelvan som skal jobbe på Gaitline.

- Oppgaven med å skape et nytt kommunikasjonskonsept for Gaitline setter vi høyt. De er en forholdsvis ny merkevare, men har likevel vært med lenge nok til å ha gjort seg noen erfaringer. Og helt ærlig, så har de vel vært litt «all over the place» tidligere, sier Folgerø.

Hun forteller videre at de vil se på hvordan konseptet kan rulles ut i flere land og være relevant gjennom hele året.

- Det er en slags total overhaling – uten å miste det aller viktigste ved skoen - teknologien som gjør at de som har prøvd dem, kjøper både to og tre par, sier Folgerø.

Med erfarne investorer på laget, har Gaitline ambisjoner om å ta markedsandeler i både bedrift- og privatmarkedet. I Norge og i utlandet.

- Vi har store planer for Gaitline fremover, men som norskutviklet sko i en av verdens mest kompetitive bransjer, så må vi jobbe smart. Det er vi heldigvis allerede i gang med, avslutter Stine Gylterud, markedssjef i Gaitline.