I 2022 slapp DNB en helt ny reklamekampanje for å få frem at landets største bank også kan spille en viktig rolle for norske bedrifter. Da hadde de fått med seg Petter Stordalen til å fortelle sin gründerhistorie.

- DNB er økonomisk og strategisk rådgiver for hver tredje bedrift, og hver dag hjelper banken tusenvis av bedrifter i ulike størrelser – alt fra gründere og vekstbedrifter til store, internasjonale konsern. Vi ønsket å vise frem reisen flere av disse har hatt, sier markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde, i en pressemelding.

Nå er turen kommet til nye gründere, og blant dem finner vi Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen, Saritas-gründer Sarita Sehjpal og Bambusa-gründer Håvard Gundersen.

- I denne kampanjen vil vi slå et slag for alle gründere og ildsjeler der ute, som hver dag står på for å skape en arbeidsplass for seg selv og andre, sier leder for DNBs marketingteam for bedrifter og regioner, Jens Kristiansen.

- Vi vet det ikke er lett å starte egen bedrift, men vi vil samtidig formidle at banken vil bidra med gode råd og smarte produkter på veien, slik at det er større sjanse for å lykkes, sier Maja Flaatten, ansvarlig for kampanjen i DNB.

Det er Pol som står bak reklamefilmen. Den er produsert av Aparent med Kavar Singh på regi og Lasse Nyhaugen som produsent.