Handelsbanken går inn som en av hovedsponsorene til Casper Ruud i tre år fremover. Det innebærer blant annet at Handelsbanken-logoen vilbli synlig på pannebånd og caps under kamper. 

- Jeg er veldig stolt over at Handelsbanken vil jobbe sammen med oss i Team Ruud i årene som kommer, sier Casper Ruud i en pressemelding.

- Jeg har lenge vært en svært fornøyd kunde av Handelsbanken, og liker det banken står for. Derfor var Handelsbanken en vi virkelig ønsket å jobbe med, fortsetter han.

Ruud er for tiden på plass for turnering i Indian Wells i California.

- Vi så fort at Handelsbanken var en perfekt partner. Vi passer sammen, sier manager Tina Falster i Team Ruud.

- Vi har felles verdier når det gjelder å jobbe langsiktig, grundig og med tydelige mål. Begge er vi også fullt ut dedikerte til det vi gjør, enten målet er å utmerke oss på tennisbanen eller skape de aller beste kundeopplevelsene, sier Falster.

Handelsbanken har Norges mest fornøyde kunder i bedriftsmarkedet og nest mest fornøyde kunder i privatmarkedet ifølge fjorårets kundetilfredshetsundersøkelse til EPSI. Én av disse kundene skal altså være Casper Ruud selv.

- Det er gledelig at fornøyde kunder ikke bare gir oss flere kunder, men også tilgang på svært attraktive samarbeidspartnere, sier assisterende landssjef Christian Dahl i Handelsbanken Norge.

Samarbeidet med Casper Ruud skal gi banken en synligere posisjon i markedet.

- Vi har ligget lavt i mange år og vokst gjennom fornøyde kunder som setter pris på personlig oppfølging og anbefaler oss videre. Fremover vil vi bli mer synlige gjennom å investere i merkevaren Handelsbanken. Casper Ruud representerer kvalitet og dedikasjon – som oss, og blir nå med oss på denne reisen, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre.